Praktisk info

Her finder du alt praktisk info

Når du skal tage kørekort eller generhverve kørekort så er der en masse praktisk info der skal være styr på. På denne side finder du alt hvad du bør vide om Limfjordens køreskole og tag nyt kørekort eller generhvervekørekortet hvis du har mistet kørekortet.

Praktisk info – til dig der skal tage kørekort

 • Det er en god idé at have bestilt en tid ved egen læge, så du kan få lavet en lægeattest til kat B. Denne lægeattest skal vi bruge for at få dig godkendt på borgerservice, så du kan få dit kørekort.
 • Du skal have et godkendt pasfoto med (Du kan få taget et pasfoto på Borgerservise, Skive) – Pris ca. 150 kr.
 • Husk at få en underskrevet forældreattest med hvis du er 17 år.
Hent forældreattest og ledsagerattesten her

Praktisk info – til dig der er ledsagere af 17-årige billister

 • Ledsageren skal være mindst 30 år.
 • Ledsageren skal være upåvirket af alkohol, stoffer og lignende, og være i stand til at overtage bilen uden varsel.
 • Ledsageren skal have haft kørekort i mindst 10 år – kørekortet må ikke have været hverken betinget eller ubetinget frakendt i løbet af de 10 år. Har det været frakendt, så er det først muligt at være ledsager efter 10 år.
 • Ledsageren skal medbringe sit kørekort, når vedkommende ledsager en 17-årig.
 • Ledsageren skal sidde på passagersædet ved siden af den 17-årige.

Din køreskole i Skive Kommune

Når du skal tage kørekort og vælge din køreskole i Skive Kommune, er Limfjordens køreskole et godt valg. Der er mange køreskoler at vælge imellem i Skive og omegn.

Hos Limfjordens køreskole har din underviser høj tålmodighed og når du som elev føler dig tryg og sikker, lærer du nemmere og hurtigere.

Sådan som undervisningen er planlagt skal du til teoriundervisning 2 gange om ugen og din praktiske køreundervisning følger altid det, du har lært til teori. Denne planlægning gør at du kan komme til teoriprøve og praktiskprøve inden for ca. 2,5 måned og hurtig få dit kørekort.

Når du skal vælge køreskole, er det vigtig at du vælger en kørelærer, som du har det godt sammen med. Det kan være fristende at vælge en billig køreskole, men hvis du finder en af de gode køreskoler i Skive Kommune, så du får en rigtig god oplevelse både til teori og din køre undervisning.

Teoriundervisningen foregår som udgangspunkt på Engvej 7, 7800 Skive, her kan du også tage lovpligtigt førstehjælpskursus. Når du skal have kørelektioner, bliver du hentet på din skole, dit arbejde eller på en station, alt efter hvad der passer ind i planlægningen for os begge to.

Køreskoler i Nordjylland mellem Limfjorden og Skive

Der er mange køreskoler i Nordjylland. Det kan være svært at træffe en beslutning om, hvilken køreskole du skal vælge. For at du kan vælge den køreskole, der passer til lige præcis dig, til dine ønsker og behov i forhold til både kørelærer, skolevogn, placering og budget, får du her nogle ting du bør overveje, når du vælger køreskole:

 • Erfaring: Vælg en kørelærer der kender det område, som du skal køre i. Vælg en kørelærer der har kendskab til unges indlæring og en der har tålmodighed, så du føler dig tryg. At tage kørekort er en tillidssag mellem dig og din kørelærer. Du bærer selv en stor del af ansvaret for om du består teoriprøven og senere den praktiske prøven.
 • Skolevogn: Vælg en skolevogn der ikke er for stor eller fyldt med en masse udstyr der kun forvirrer dig. En almindelig personbil der er nem at komme rundt med, gør livet som køreskole elev meget nemmere.
 • Teoriundervisning: Find et sted der har en god adresse, så du nemt kan komme til og fra teoritimerne med bus eller cykel. Hos os er teoriundervisningen differentieret så den tager højde for, at der findes flere måder at lærer på. Undervisningen er ligeledes interaktiv og du kan forvente at være en stor del af undervisningen. Det er ikke kun din kørelærer, der taler i et væk. Her hylder vi dialogen.
 • Kvalitet: Pris og kvalitet hænger ofte sammen. At vælge den billigste køreskole er ikke altid den bedste beslutning. Prisen på et kørekort svinger ofte meget. Fælles for alle køreskoler er kravet fra lovpakken, både med hensyn til teoriundervisning og den praktiske køreundervisning. Ofte kan du holde dig inde for lovpakken hvis du deltager aktivt og investerer en masse i dit undervisningsforløb. Mød op og vær frisk og opmærksom til din undervisning.

Info til køreskole elever hos Limfjordens Køreskole

Her under kan du finde relevant info om mødetider, fastsat dato for manøvreplads/kravlegård og glatbane
Siden opdateres løbende og du skal holde dig informeret her på siden så du ikke misser vigtige datoer i forbindelse med dit kørekort.

Møder du ikke op til KTA-lektionerne, skal du have en ny tid til KTA.
Du skal da beregne en ekstrabetaling for leje af banen.

KTA/Kravlegård info

KTA er en forkortelse for Køreteknisk Anlæg

Adresse: KTA-Skive:
Folmentoftvej 2. 7800 Skive.

Hold 1 Dato:

Hold 2 Dato:

KTA/glatbane info

KTA er en forkortelse for Køreteknisk Anlæg

Adresse: KTA-Skive:
Folmentoftvej 2. 7800 Skive.

Hold 1 Dato:

Hold 2 Dato:

Førstehjælp

Lovpligtigt førstehjælps kursus til kørekort

Adresse:

Hold 1 Dato:

Hold 2 Dato:

Betaling Mobilpay 404033
Konto: 9133 – 0001060334, Frøslev-Mollerup Sparekasse

Teori lokale – Skive

ADRESSE:
Engvej 7
7800 Skive

KONTAKT:
Telefon +45 50 999 777

E-mail : Info@limfjordenskoereskole.dk

UNDERVISNING
Mandag 16.00 til 19.00
Onsdag 16.00 til 19.00

SOME

Teori lokale – Durup

ADRESSE:
Mølkærvej 3,
7800 Skive

KONTAKT:
Telefon +45 50 999 777

E-mail : Info@limfjordenskoereskole.dk

UNDERVISNING
Opdateres når der er nok tilmeldinger til teori i Roslev

SOME

 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

+45 50 999 777