Her finder du alle kontakt info

Hej og Velkommen til Limfjordens kontakt side. Her finder du alle informationer om os for at du kan få fat på os.

Hvad enten du har spørgsmål eller skal til teoriundervisning, du vil tilmelde dig holdet kørekort til bil, eller du har mistet dit kørekort så kan du læse om det hele her på siden eller kontakte Betina alle hverdage.

Klik her hvis du vil se næste holdstart

Teamet i Limfjordens Køreskole

Betina
Indehaver / Kørelærer
Jeg er i tidernes morgen uddannet inden for administration, jeg har været på læreruddannelsen i 2 år, med undervisning af overbygningen, men stoppede da det ikke hang sammen med mit vigtigste job – nemlig at være mor til mine 4 drenge.
Jeg har desuden undervist i svømning siden 1996, lige fra Babysvømning til unge lige før konkurrence niveau og har haft nogle fantastiske timer med børn og unge i en proces hvor det kræver tålmodighed, forståelse og tillid, for at de fik det bedste udbytte af undervisningen.
Jeg er nu ny udlært kørelærer den 8/12-22, og nu er jeg i gang med min drøm, nemlig min egen køreskole, mit mål er at Limfjordens Køreskoles elever kommer igennem et forløb, hvor de kommer ud med et kørekort, som ansvarsbevidste bilister – jeg vil have at når de er færdig – så kan jeg med ro i maven, give dem nøglerne til min egen bil.

Jeg er uddannet ved Jan Warrer Olesen (Just) i Hjallerup, han er en herre der har været i branchen i 40 år, har haft en stor køreskole i Ålborg, uddannet mange kørelærere, været med i processerne i udviklingen af selve kørelærere uddannelsen i tidernes morgen. Jeg har haft selve køreundervisningerne i Ålborg og Nørre Sundby. En stor tak til dig Just for et rigtigt godt forløb, jeg føler du har givet mig et godt fundament til at bygge min drøm på!
Jeg har undervist på forskellige køretekniske anlæg, blandt andet Nr. Sundby, Støvring og nu er jeg tilknyttet Viborg og Skive, undervisningen på KTA er en fornøjelse.
Jeg har en masse fantastiske kollegaer i Hjørring, Ålborg, Brande, og Hillerød der har været og stadig er fantastiske sparringspartnere, vil gerne sende dem alle en tak her! I ved hvem I er 😉
Til mine nye kollegaer i Skive og omegn, nogle har jeg allerede mødt, tak for den søde og venlige modtagelse, til jer andre, jeg glæder mig til at møde jer ude på vejene eller på KTA, kommer i forbi Engvej 7. byder jeg altid en kop kaffe eller en vand 😉
Brian
Kørelærer
”Jeg har undervist på Teknisk Skole i 6 år og derefter været selvstændig i rigtig mange år. Som tiden går, finder man jo ud af at der er noget man vil prøve, jeg faldt for jobbet som kørelærer, så jeg tog uddannelsen, og arbejder nu med en masse fantastiske unge mennesker, hver dag er en god dag i denne branche.”
Morten
Administration
Morten er en mand med rigtig mange kompetencer, til hverdag er han selvstændig og har været det siden han var 17 år. Han står for alt økonomi. Alt henvendelse omkring økonomi skal rettes til Morten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Limfjordens Køreskole 😉

Teori lokale - Skive

Undervisning

Mandag 16.00 til 19.00
Onsdag 16.00 til 19.00

Teori lokale - Durup

Adresse

Mølkærvej 3
7870 Roslev

Undervisning

Opdateres når der er nok tilmeldinger til teori i Roslev

Limfjordens køreskole

Firma info

Udsigten 19,
7870 Roslev

Cvr. nr: 43741489

Kontor tid

Mandag til fredag 8-18

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig holdstart, generhvervelse af kørekort eller blot stille spørgsmål til kørelæren

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål. Ring eller skriv til mig.

Find os

Teorilokalet finder du på Engvej 7, 7800 Skive

Bus 404, 410 og 411 holder 300 meter fra adressen.

Ring til os

Presseomtale af Limfjordens køreskole

salling Avis presseomtale af limfjordens køreskole
Salling Folkeblad presseomtale af limfjordens køreskole