Om os

Betina

Indehaver / Kørelærer

Jeg er i tidernes morgen uddannet inden for administration, jeg har været på læreruddannelsen i 2 år, med undervisning af overbygningen, men stoppede da det ikke hang sammen med mit vigtigste job – nemlig at være mor til mine 4 drenge.
Jeg har desuden undervist i svømning siden 1996, lige fra Babysvømning til unge lige før konkurrence niveau og har haft nogle fantastiske timer med børn og unge i en proces hvor det kræver tålmodighed, forståelse og tillid, for at de fik det bedste udbytte af undervisningen.
Jeg er nu ny udlært kørelærer den 8/12-22, og nu er jeg i gang med min drøm, nemlig min egen køreskole, mit mål er at Limfjordens Køreskoles elever kommer igennem et forløb, hvor de kommer ud med et kørekort, som ansvarsbevidste bilister – jeg vil have at når de er færdig – så kan jeg med ro i maven, give dem nøglerne til min egen bil.

Jeg er uddannet ved Jan Warrer Olesen (Just) i Hjallerup, han er en herre der har været i branchen i 40 år, har haft en stor køreskole i Ålborg, uddannet mange kørelærere, været med i processerne i udviklingen af selve kørelærere uddannelsen i tidernes morgen. Jeg har haft selve køreundervisningerne i Ålborg og Nørre Sundby. En stor tak til dig Just for et rigtigt godt forløb, jeg føler du har givet mig et godt fundament til at bygge min drøm på!
Jeg har undervist på forskellige køretekniske anlæg, blandt andet Nr. Sundby, Støvring og nu er jeg tilknyttet Viborg og Skive, undervisningen på KTA er en fornøjelse.
Jeg har en masse fantastiske kollegaer i Hjørring, Ålborg, Brande, og Hillerød der har været og stadig er fantastiske sparringspartnere, vil gerne sende dem alle en tak her! I ved hvem I er.
Til mine nye kollegaer i Skive og omegn, nogle har jeg allerede mødt, tak for den søde og venlige modtagelse, til jer andre, jeg glæder mig til at møde jer ude på vejene eller på KTA, kommer i forbi Engvej 7. byder jeg altid en kop kaffe eller en vand

Brian

Kørelærer

Jeg har undervist på Teknisk Skole i 6 år og derefter været selvstændig i rigtig mange år. Som tiden går, finder man jo ud af at der er noget man vil prøve, jeg faldt for jobbet som kørelærer, så jeg tog uddannelsen, og arbejder nu med en masse fantastiske unge mennesker, hver dag er en god dag i denne branche.

Rene

Kørelærer

Vi er alle meget forskellige som personer og derfor ligger jeg vægt på det personlige i både teoriundervisningen og i kørelektionerne. Det er vigtigt at du kan føle dig tryg når du skal tage kørekort, derfor foregår forløbet hos mig i et fornuftigt tempo, så du er 100% klar til at bestå teoriprøve og den praktiske prøve.

Morten

Administration

Morten er en mand med rigtig mange kompetencer, til hverdag er han selvstændig og har været det siden han var 17 år. Han står for alt økonomi. Alt henvendelse omkring økonomi skal rettes til Morten.

Presseomtale af Limfjordens køreskole

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

+45 50 999 777