Holdstart

Holdstart

Holdstart er altid en mandag. Det er ofte den dag på ugen hvor de fleste har bedst tid. For at kunne få et kørekort til personbil er der fastsat et program du skal gennemgå. Du får teoriundervisning 2 gange om ugen i starten indtil du har været på manøvrebane. For at opfylde kravet så du kan blive tilmeldt teoriprøven, skal du have gennemført 29 teorilektioner. Dette klarer vi sammen på ca. 8 uger. Samtidig skal du gennemføre 4 lektioner på manøvreplads/kravelgården og 16 lektioner “kørsel på vej” samt 4 lektioner på glatbane.

Når du har gennemført alt dette, så opfylder du kravet og kan blive tilmeldt teoriprøven. Når du består teoriprøven og føler dig klar, tilmeldes du den sidste del af køreprøven, som er den praktiske prøve.

Hvis du ikke føler dig klar til at gå til de forskellige prøver, har du altid mulighed for at tilmelde dig flere køretimer eller teoritimer.

Turbohold: Hvis du gerne vil tage dit kørekort på kortere tid, så kan du tilmelde dig vores turbohold hvor der er undervisning 2 gange om ugen.

Du kan få kørekort når du fylder 17 år. Du har mulighed for at starte med at tage kørekort allerede når du er fyldt 16 år og 9 måneder. Du skal huske at indtil du fylder 18 år, skal du have en ledsager ved din side, når du kører bil.

Kørekort som 17-årig

Kørekort til personbil

Den 8. oktober
kl. 16.00 Skive

Tilmeld holdstart 

Kørekort til personbil

Den 21. oktober
kl. 16.00 Skive

Tilmeld holdstart 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

+45 50 999 777